Nova ponuda na eKuponu
0

Provedite Dan zaljubljenih u Rimu za samo 199 KM

Sponzorirani članak
Zaljubljeni ste i sugurno već razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi i gdje provesti Dan zaljubljenih - Valentinovo. Prvi bosanskohercegovački portal za grupnu kupovinu eKupon pomoći će vam u odluci - otputujte u Rim i uštedite 200 KM.

Portal eKupon.ba je za sve svoje vjerne korisnike osigurao atraktivnu ponudu kojoj oni zaljubljeni jednostavno neće moći odoljeti.

Za svega 199 KM s voljenom osobom možete otputovati u Vječni grad - Rim i uživati u predivnim, romantičnim trenucima.

Stari Rim je ostavio neizbrisiv pečat u savremenoj civilizaciji, a legenda o Valentinovu potječe upravo iz Rima.

Nije tajna da su Rimljani vatreni strastveni pa ne iznenađuje ni činjenica da je zaštitnik zaljubljenih bio upravo iz ovog veličanstvenog grada. Možete li zamisliti bolji način da iznenadite voljenu osobu i provedete Dan zaljubljenih?

Prvi bh. portal za grupnu kupovinu eKupon.ba svojim korisnicima je omogućio 50 posto popusta za nezaboravno romantično putovanje u Rim. Umjesto 399 KM platite 199 za organizovano putovanje u Rim i tri noćenja sa doručkom u Grand Hotelu Fleming.

Prema programu, planiran je polazak iz Sarajeva avionom za Beograd u nedjelju 12. februara, a iz Beograda za Rim. Po dolasku u glavni grad italije imate slobodno poslijepodne, a nakon cappuccina i svježeg peciva bit ćete spremni za osvajanje Vječnog grada.

Prvi dan boravka u Rimu planiran je obilazak grada i upoznavanje sa bogatim historijskim naslijeđem. Za drugi dan boravka planiran je fakultativni izlet u Vatikan, zatim posjeta bazilici sv. Petra sa statuom Mikelanđelovog Mojsija, vatikanskih muzeja te Sikstinske kapele. Trećeg dana boravka iz hotela se odjavljujete nakon doručka, a do poslijepodnevnih sati možete šetati gradom i uživati u predivnom Rimu.

Kupon u iznosu od 199 KM vrijedi za jednu osobu. Više detalja možete saznati na eKupon.ba.