Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas seljaci otišlii u gradove pa arapima prodaju sela
prodo bi i ti da imas sta na atraktivnoj lokaciji drug.
Primajul azilante???
Tebe i budan sanjat’ bih mog’o, da s tobom svaki bude mi dan, ali me strah da trazim mnogo. Tako si velika za jedan san. Pa opet, draga, ja ne posustajem, svaku noc sanjam te, ....Laka ti noc.
😘🧚‍♀️🐉❤❤
😊🧚‍♀️🐉💋❤
Dva "ali" u jednoj rečenici i to kratkoj. Sjedi, jedan. Da li u wlektronskim medijima postoji lektor ili neka osoba zadužena za pravopis. I ne samo pravopis. Oblici nekih rečenica te tjeraju da ih čitaš, čitaš i opet ti nije jasno kakv je to mozak smislio.
džaba ti grad za dinar kad nemam dinara
OVAKO ĆESE LIVNO I VAREŠ UNAS PRODAVAT
koja je zadnja ako moze u pp
Kupit ce nasi za 1 KM a potom izvrsiti privatizaciju. Citaj prodat sve sto se moze i raseliti ta 2 stanovnika.
Grad? ok ako je ovo grad....
Na prvoj fotografiji je bukvalno čitav grad, tako da ja više ne znam šta je definicija grada...
Ako bi moglo da se kupi s podsticajima vlade (kao nasi krimosi mini hidtoelektrane) .. Zasto ne -mogao bi se posao praviti a narod nek placa.
Mislim da Shannon Ervine samajčine strane ima srpske korijene, tako da bi se taj gradić od sada trebao zvati "Srpski Cossacku", ahoćete li ha prodati... E TO ĆEMO BRE DS VIDIMO
Grad izgleda kao da su Kukićeve horde prošle kroz njega i to dok je bio u SDA i na svom vrhuncu
Tuhnula bio to SDA za marku, a privatni racuni po svicarskim bankama cvjetaju
Nema veceg rahata, nego zivot provesti pored mora.Da ne pomisle ovi juzni Srbi, ne odnosi se to na njih, Jadran je lijep, ali samo par mjeseci godisnje.Provesti zivot negdje na Tiom Okeanu, gdje je ljeto tokom cijele godine, e za to vrijedi ziviti.
@gooUser1588484735 ... U pravu si, kod mene je Indijski Okean.
Haha otidji ti na ocean pa ces vidjeti kako je fino na otvorenom moru
uopšte ni blizu istine, neko neki članak iskopao pa beze objavljuje, taj prostor pogledajte g. maps i vidjet cete blizu gradiće, šuplja
Možel’ zamjena + doplata?