Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova iskrivljena drveca su usmjerena prema Kibli, sto simbolizuje obred molitve muslimana koji se uvijek okrecu u tom pravcu. Ako to nije dokaz za one koji ga traze, onda ne znam sta jeste!
sve je toj majka priroda stvorila, i ništa se ne može podrediti sa prirodnim ljepotama pa cak ni čuda koja grade šeici i arpi po UAE i Kataru
Opet mi se ide na ova mjesta. Isto k'o prosle godine.
Jarane taj ti je fora stara 100 godina. Ja je prvi put čuo od mog pradjeda
A đe Bosna?? Pokazite kako lijepo ozgledaju tovari starih guma i sporeta istovarenih u rijeke i potoke. Pa đe su sve one stale izgradjene pokraj cesta ??
Vječni Gradonačelnik, Mostar