Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svijetu je normalno da sa 40 jos ostvarujes svoje snove.jedino u BiH te osudjuju i odmah ide ona “ digo se star konj hodati“.
@Reel BiH je zaostala zemlja a posebno njeni stanovnici. Za djevojku od 25 godina koja se nije udala viču starača. Teško onom ko je imao privilegiju da se rodi u ovoj zemlji.
Bravo Senko, nije vazno dje si stigo, vec da putujes. Da si osto u bosni samo danas evo sta bi slusao i cime bi te masirali: drobljenje terorista koje placa soros,rusi,turci,amerikanci, redom MESIC, DODIK, BAKIR, KOMSIC, KOLINDA..
A kad ce izdati knjigu o tih nekoliko mjeseci na Tailandu, to mi djeluje interesantnije. :)
Bravo Švraka - treba stisnust pa sam preko okeana i to u 9 metara ili ti 26 ft jedrilici. Cak i sa GPS ploterima, autopilotima, elektricnim winch-ima i ostalim cudima.
Nisam bas ko Svraka al evo i jedan video od mene, uzivajte: https://photos.google.com/share/AF1QipNEBpxdoi3vt4Tth54GbuE7ExnvgyaCie6tWZomsrwMpbDTkLd8WumSn-hg9_GqWQ/photo/AF1QipMgWly1Tt_cUe5BVHVa43hfcCJwfNVep2OUDhIM?key=djVCR0h4QXF1QjA5cmZJcmJhVFNva3VHZ2lfZzZB
Evo listam vec sat vremena slike na facebooku, ekstra slike, ekstra opisi. Svaka cast
Procitao knjigu i toplo je preporucujem svima! Nevjerovatna prica, dozivljaji... covjek shvati da smisao života nisu skupa odjeca , obuca , auta... treba zivjeti svaki trenutak!
'vaKo Bi i jA, al' mE heBe gaZDA zA 400 KM i nEDa mi nIKud mrdNUt kaD rinTAćim 12h dnEVno.... :(
Svaka čast, ko da je Dalmatinac. Očekujem potporu Senadu od Pomorskog društva iz Vogošće i Lučke kapetanije Ostrožac.
Moj zivotni san. Mada ja vise preferiram putovanje motorom ali i ovo je vrh.
@Sandzacka Sablja Ja bih volio biciklom, jest da je sporije ali extra je!
More je provod... 🎶😎👍