Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stari most obidjete dzabe a dubrovacke zidine karta 35 eura
Da se popnes na zidine da toliko kosta, ali tu na ulazu ti rade sezonci, reci im da radis tu sezonski i proces za đabe ili za sicu neku.
@goo77: Ništa od toga nije vrijedno 35 Eura. Da se nije tamo serija snimala, ništa od Dubrovnika nebi bilo značajno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Aaa, zato je Željana zaželjela da je Stari Most rvacko nasljeđe.
Mostar, Medjugorje, divlji konji kod Livna, Sarajevo, Banja Luka, Bihac....super klopa, rijeke, jezera i planine.....Ukinuti srpsku I ulagati u BiH. Imamo sve za bolju buducnost...samo nema pameti.
cro na aparatima
Pa radi Dubrovnika cijeli svijet dolazi u ove krajeve !!! Onda usput obiđu Dalmaciju,Mostar, Sarajevo, crnogorsko primorje . Da nije Dubrovnika ne bi se znalo da postojimo
To bi bilo super. Jer je ovdje gužva postala neizdrživa. Infrastruktura je na rubu pucanja jer grad od 40000 stanovnika nije projektiran imati ih trostruko više...Na žalost, sumnjam u takav ishod jer naši komšije ne rade puno na promociji BiH...
Dzaba kad imamo najljepsu zemlju - ali ne znamo je cijeniti i voljeti....
Zato sto nas pune nacionalnim temama da nemas vremena uzivati u ljepoti koja te okruzuje… upravo gledam kako u zapadnim zemljama od obicne barice naprave atrakciju koja privlaci paznju… mi imamo prirodnih bogastava da nije potrbno da ih mijenjamo i kao takva 1000 puta su bolja od vjestackih ali sta bosnjo zna 😎😎😎😎
u članku su navedene alternative zbog prenapučenosti glavnih odredišta. oni opet što ne vole gužve dođu u predsezoni ili postsezoni.
To je sve kraljevina Bosnia
Hahaha
Kada sam jednog Njemca vidio na Starom mostu da place pitao sam ga zasto a on odgovori da ni sami ne znamo kakvu ljepotu imamo u svom gradu.
haha... da ga nisu šaneri odradili.
Pa zato Zovko svojata stari most.Zamislite kakva osoba moraš biti da most koji ste srušili, a BOŠNJACI uz pomoć prijatrlja turaka obnovili da svojataš.
"Za njega smo Eldorado, zemlja vode, sume, voca ne moras na 48 u svom znoju noge tocat'. Ali slusa sav u cudu sto ljepotu, raj, rahatluk pometosmo haubicom, ibretio se dunjaluk. Vaka zemlja, a budzasto, bradu ceska nafakali, dok u opstini Kiseljak cato mu papire pravi. Kad se vrati u Dubai, svima ce ispricat' Ali da je dzenet tu na zemlji koju su svi Bosnom zvali"
Đubrovnik je najsmrdljivije mjesto na Jadranu.
Nisi ti u Ulcinju bio...
2203.. nije on nigdje bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jahahahaha😂😂😂
Habibi come to Bosnia