Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ani 4 pištolja.
tuzice vas guardian radi stalne kradje clanaka i slika
Na slici broj 8 je planina Ararat visoka preko 5000m .Neki kažu biblijska , jer je nakon potopa njen vrh prvi osvojio Noe (Nuh). Armenija je uz BiH jedina zemlja na svijetu koja ima stećke !
Uhhhh imam strah od Ani... Cao ja sam Ani... Samba i Brazil i sve u pm...
Autor teksta je trebao da nam otkrije kako su misteriozno nestale sve te jermenske pravoslavne crkve, da bi nam bilo malo jasnije zasto je ovaj grad "jeziv i napusten". Ako vec nije preporucljivo da se prica gdje je nestalo milion Jermena 1915. godine. Da nam se ne uvrijede "braca" Turci. Samo "braca" Turci i "braca" Hrvati znaju da sakriju milion ljudi kao da ih nikada nije bilo.
I Toma Grobar od preko 8000 ubijenih napravi da je jedva 2000. Šta ćemo sad?? Nemam ništa protiv tvrdnje da je poginulo preko milion Armenaca, ali ti isti Armenci su pripremali prodor Rusa u Anadoliju. Turčin je jeben igrač druže moj.
@Kurton12 Izabrao si odgovarajuci nick :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
i Zavidovići su o.O
Komentar jedne zene iz Zavidovica kada se popela na Ajfelov toranj je bio sledeci, citiram "Ovaj Pariz ko dvaput Zavidovici".
Kakvo zaboravio, kakvo ti što. Danas je u Zdićima bio Semir Osmanagić sa turistima u pojesti kamenim kuglama. Tek počinje turistička sezona :D