Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slovenija uz Švicu i Skandinaviju najsigurnija u svijetu, respect!
Kako je Grenland super siguran? Sta kad te zaganja polarni medvjed?
Bosna je sigurnija id cijele vase Evrope ,Bosnom kad šetas u bilo kom gradu nemas taj osjećaj da ce neki ludak pucati,izbosti ili ipljačkan biti dok gore u navedenim ,,Evrooskim"to sto sam nabrojao dobijes za dobro jutro
A da postave kartu indolencije mi bi bili na prvom mjestu.
Sjeverna Korea izgleda solidna
Čuješ sva SAD im bezbjedna. Detroit, južni Čikago, Compton u LA im bezbjedni... Toliko bezbjedni da ni američka policija ne zalazi tamo. :) Ne bi vjerovao ovim stupidnim mapama nikad. A u Londonu se bodu noževima ko ludi. Svaki dan neki klinac pogine. To su opasne sredine. Čak i u britanskim medijima oni sami ga zovu "lawless London", odnosno "London bez zakona", "besudni London", itd.
Kod nas se i sad može na klupi spavati
Znaci u bronx i favele na večeru s djecom :))))
Ima gradova koji nisu u Sandžaku a u Srbiji su koji su narandžasti.
BiH je najljepsa ❤❤❤❤
Grenland beznacajna.. ajde da vidim ko moze otici na Grenland i beznacajno se ponasati na onim ekstremnim uslovima. A i novac nije beznacajan za potrebe odlaska i opreme tamo.
ono kad filozofiraju oni koji nisu granicu od ljeta presli - uvijek onu istu, kod metkovica u lijepu nasu! ne krecu se i zive od ovog sto ekran daje i Diaspora radne klase prica... vrhunac je vikend u Konstantinopel i Vindobona - i kapak.
Turisti pretezno dolaze u krajeve gdje su vecinski bosnjaci, kao istocni mostar i federacija osim zapadnog djela hercegovine. A u entitet rs nitko i ne dolazi. Tako da..
Bosna je cool, najljepša zemlja u Evropi..
Na proljeće idem sa trêbom i njenim frajerom u Kabul, all inclusive.
Na neki nacin priznali da postoji sandzak haha