Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako ce davati i u Bosni i Hercegovini za 10 godina.
@damir0201 Hahah 👍🏼
Brdovito a i mafija ko Bjelave i Buca Potok,bjezi ba
Onda mozes mislit kakva je to vukoje*ina kad tolike pare daju da se neko doseli.
trosis vrijeme ulagajuci njihovim parama///ako se pokusas ispalit nafata te njihova mafija inace moras bit tu dok se radovi zavrse..ko ce ti dat djaba ista
Prvi migranti s naše bande Jadrana su u Molise došli prije cca 600 godina bježeći od Osmanlija, sad će doć neki drugi migranti, tako to ide!
Gdje da se prijavim ljubi vas brat 😂
Ubilo se za ove kvazi samoprozvane hrvate iz hercegovine
Njima je cilj Zagreb, a ne ova vukojebina. U Zagrebu imaju osiguranu neku rukovodeću poziciju, a ovdje moraš sam zarađivati.
Moze li kontakt telefon?
Pa puna je evropski migranata. Nek se. Oni.nasele
malo para,da je makar pola miliona $ pa mozda bi vrijedilo.
U Moliseu žive Hrvati koji s pred Turcima pobjegli iz doline Neretve.
Joj Vinkec od ranog jutra lazes😂
mahalamo, ti od ranog jutra vrrijeđaš, proguglaj malo pa ćeš vidjeti tko laže. Ekipa veslaća iz Molisea gotovo svake godine nastupa na maratonu lađa
Poenta je buducnosti, posla, razvoja sebe i porodice. Nema ovdje posla to su mali gradici, mjesta besperspektivna.