Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve dok ostavljaju barem marku u BiH dobro je .... a vi levati sto pisete tako n.apusi.te. se q.rcine
Samo budale idu dole da vide duhove i gospe,i ljube one kipove. U 21 vijeku katolici vijeruju u kipove kao bozanstva. Hercegovci samo gledaju kako da oderu svoju katolicku bracu, al dobro je za turizam...dok ima budala da idu dole.
sta ce Poljak u teheranu jeste normalni? To im je samo usputno odmoriste na putu za jug i Medjugorje. kao sad neko zeljan dA gleda tursku arhitekturu i djamijetine.
Kako ba svetište kad ga Papa ne priznaje?
haha, sto me ne cudi to da su oni najbrojniji :) upozno sam ih ove godine u sarajevu jedno 100 :D al sta ces brojna nacija od 40 miliona ljudi pa moraju negdje putovati :)
Točno! Poljaci dolaze u Međugorsko svetište na hodočašće i u širokom luku zaobilaze restorane i smještaj u dijeli BiH pod turskom kontrolom.
to su hodočasnici nisu turisti.
to su poprilicno losi turisti... 95% ih ide samo u medjugorje... nemaju nista para... i nista nedaju... samo traze da prodju najjeftinije... izbjegavaju nase restorane...