Komentari (374)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne znam kako pripadnici jedne monoteisticke religije mogu ismijavat pripadnike druge? Poredjenja radi: ja vjerujem u zmajeve(koje nisam vidio) a tamo neki vjeruje u konja koji leti(koje ni on nije vidio). I ja se smijem njemu, cuj vjeruje u konja koji leti.. a normala sto ja vjerujem u zmaja.
Tako je to kod primitivnih naroda. Kod kulturnih ljudi je skroz druga prica, vjeruj u zmajeve sa ljubicastim tufnama ako hoces, to nikoga ne zanima.
Medjugorje vise zaradi od turizma nego Sarajevo, jest krivo Bosnjama...
Sta ti je Bosna? Mislis BiH. Kakva zemlja takva i infrastruktura. Zadnji put se obnavljala iz zajednickih para zajednicke bivse drzave, tako da nista mi vama ne dugijemo :)
Glupi Poljaci. Njih je komunizam mentalno unistio.
toliko vrijeđanja i ismijavanja tuđe religije. A svi, baš svi želite ići u zemlje s križevima na zastavi. I zaista, i pljuvat ćete nas i slijedit ćete nas do kraja svijeta, služit ćete nam, uvijek ćete tražit našu pomoć i zaštitu.Tako mora biti.
papa je vec rekao svoje, u Medjugorju nema nicega i nije bilo nicega..prodaju maglu..vas poglavar PAPA
Znaci poljaci su naj zaludjeniji katolici dobro je za znati
gore cim se rodi odmah je turisticki vodic
Evo drugi put čitam naslov "Policajci su najbrojniji gosti u Međugorju"...
Poljakinje imaju najljepse grudi
i najbolje se z....ju
Prodaju maglu :) Jedino što je moguće da se priviđa su džini, dakle to nije ništa specijalno! Ono što sam primjetio a zanimljivo je da nikome osim kršćanima koncept "trojstva" nemanikakve veze sa mozgom a njima to upotpunosti ima smisla, skroz čudno!
ako im papa ovo ne aminuje ode i medjugorje za njemacku
Prodajte poljacima sav inventar, i sretno im bilo problem rijesen.
Gospa stara kurava iz Međugorja. Kad ste culi da prostitutke placaju porez.
Ipak je Medjugorje svijetla tacka u BiH. Gledajte i ucite.
Dakle poljaci su,makar što se furke na religiju tiče, najgluplji u evropi. Pa i nije neko iznenađenje.
Kako su ovi Medjugorci pametni, tamo gdje je zracna luka su najskuplje taksi usluge, €130,- u jednom pravcu!!!!
Joj jest vam krivo sto nam se moze kako hocemo...hi hi hi...