Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kakav Ston, ko kahvu popije u Pocitelju ko da je obisao cijeli svijet. Nasi mazlumi u vlasti nisu u stanju tu organizovat ni filmski festival.
Stari bosanski grad.
nema veze ston sa rvatima.
Čudno, nema veze sa Hrvatima Istra, Dubrovnik, Ston... A ipak, gle čuda, tamo žive Hrvati, govore hrvatski jezik i ne žele biti ni Srbi, ni Bošnjaci. A vas opet nema nigdje i nemate ništa. Kako to, gdje su nestale te pomorske sile i velika carstva o kojima trabunjate?
nema veze ston sa rvatima.
kakvi ste vi seljaci ahahahahahahah
Ako bude nastavio rasti bit CE veci i od kineskog zida...
U davnoj povijesti su ga Opeljesili, odatle potice rijec i znacenje
Imal kakvog konobarisanja na crno tamo ili kopanja soli
Nemas u Dalmaciji vise nista na crno. Posla bilo koje vrste ima koliko hoces ali sve sa papirima.
A što bi na crno,predaš za radnu dozvolu i radiš?!
Son je super, al' ljeti ne idite na zidine (ako su uopste vise otvorene). Umjesto toga, idite na Kamenuce i musule/dagnje po cemu je Ston, uz zidine i najpoznatiji.