Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@REDAKCIJA SARAJEVO-X.COM-a. Stvarno ne razumijem zašto ovakve članke ostavljate otvorene za komentarisanje, kada dobro znate da će gomila neandrentalaca to iskoristiti da se razbacuje uvredama. Ko ima koristi od toga što će ovakav članak biti komentarisan. Siguran sam da postoji normalan narod koji ovo čita, zar ne mislite da komentari tipa: \"SRBE NA VRBE\" i \"MLADI MUSLIMAJMUNI\", ostavljaju taj normalan narod zgrožen. Ovo više nema smisla. Molim vas zatvorite ovaj članak za komentare. @AUTORI NEPRIKLADNIH KOMENTARA Nije mi jasno kako nemate mrvicu odgoja, kulture, odmjerenosti. Pa čak i ako ne gajite dobronamjerna osjećanja prema pripadnicima druge religije ili nacije, zašto to ne zadržite za sebe?! Zar je kultura samo pojam koji je nekad postojao na ovim prostorima? Zašto nijedna otvorena tema na ovim prostorima ne može proći prokomentarisana prijatnim, interesantnim ili blago duhovitim komentarima?! Čemu više psovanje i vrijeđanje?! Uzmite samo jedan momenat i razmislite!
Kod nas u zološkom vrtu, tačnije u \"pionirskoj dolini\" možeš se samo susresti i upoznati sa životinjama koje su biljojedi.... Iskreno ja nisam vidio ni jednog mesoždera osim lisice.... a kako izgleda i nju su premuntali da jede travu umjesto mesa.
SRBE NA VRBE!!
@fasfas smiri hormone, uredu je Mladicu
\"Razigrana mladuncad ponosno se sepure svojim kavezom.\" Razigrani i ponosni u kavezu? Nidje veze, al\' nidje.
Samo zato što su iz begradskog zološkog vrta mrzite životinje. Pa vi ste bolesni !!!
to kod vas od bijele kuge poceli se i bijeli lavovi radjati?
Pa samo se lavovi radjaju u Srbiji, Hercegovini i u Crnu Goru..U ostalim krajevima se radjaju kokosi...
@Zeljko Safar Legendo, sto nam nisi dobojski zoo vrt usliko, nekoliko fotki?
Treba ih hraniti srpskom nejaci!
meni to sto je Vita napisao uopste nije smijesno nego zalosno. za plakati je koliko muce jadne zivotinje u pionirskoj. i btw, ispod clanka o zivotinjama vi se opet koljete. koliko je bolestan ovaj narod
*LEGENDO
@Vita Pa čegendo, probudih cimera smijajuci se... A nisam ni vas seljake sa 49% zaboravio... J e.b o vam ja mame
BO.LES.NJACI MU.SLI.MAJ.MUNI SU TE.RO.RIS.TICKI KRMECI COPOR KOJI SE PR.DECI I SMR.DECI KLANJA HA.LA.HU I NJEGOVOM TE.RO.RIS.TIC.KOM KR.MECEM KO.PI.LETU MAJ.MUN.HAME.DU PEJ.GOV.NERU KOJI JE YE.BA.VAO DEVETOGODISNJU AISU!
Ovo su ceH.nicke zivotinje, dok smo mi jadni po Sarajevu pokusavali opljackat i prisvojist srpske stanove, kako nebi nazad na selo, ce.hnici su nas gadjali. Ove zivotinje tuziti za genocid, i bojkotovat sve iz njihove vrste. Sutra proteste napravit, za sudjenje ceh.nickim zivotinjama za genocid!!
Srpska posla i Zivotinje nisu postedene Silovanja.
@!!! Ma dzaba ti to njima pricas...