Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače, jeftino radim svadbe....
Veze ti nemas moj fotograf ...
Ne znam zasto ali duzi vremenski period ja ne mogu da pokrenem niti jedan video koji se objavi na ovom portalu. Da li ima neko isti/sličan problem?
Pa nije samo Bascarsija Sarajevo
Ova videa su nerealna, jer niko neće letjeti zrakom da vidi ove prizore. De realno, u perspektivi turista napravi video ono što može svojim očima vidjeti.
Kako da gledam u 4k kad nemam imam tv fullhd mobitel isto najveća rezolucija 1920 1080 znaš kolko nas ima 4k monitor 1%
Tvoj grad....sjedim u bašti kafića a neki nemir,nešto daleko a blisko me tjera, da u licima prolaznika tražim tvoje...u nadi da ćeš slučajno naići.
@KrkySKajmakaIPure :-)))