Romantika uz Nieuwe Maas
0
Pogledajte kako izgleda Rotterdam noću
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevu ni do koljena :) Šeheru najljepsi si :)
ova amerika je cudo
Roterdam je ljepsi danju! ima dosta toga da se vidi! Pogotovo zgrade. S obzirom da je Roterdam poslije II svjetskog rata bio totalno razrušen, tadašnji predsjednik Holanije je pozvao sve apsolvente arhitekture u Evropi da dostave svoje diplomske radove. I neki od tih kreativnih radova su danas znamenitosti Roterdama! I zaboravili ste naznačiti da je zaštitna boja grada Roterdama ljubičasta, i na svakom čošku možete vidjeti zgradu ili spomenik ukrašen tom bojom!
Jedino sto je pozitivni i valja u Roterdamu su gradonacelnik i cevapi . Ostalo cista kara 15 minuta vozom Hag vec bolje ali A,dam je A,dam ......
hahahaha u pravu si sto se toga tice Rotterdam = radnicka klasa ; Amsterdam = dzabalebarosi plus najmrzi klub na svijetu ali ipak kao grad mi se Amsterdam vise svidja. Rotterdam centrum, Coolsingel i okolina mi se svidja ostatak ne bas. Pozzz
Ma ne moj da cujem nista kontra Rotterdama, ovdje se lopata da bi ovi u Amsterdamu mogli uzivati. I ako su ovi u AMsterdamu non stop napuseni u Rotterdamu se radjaju bolje ideje. Rotterdam 4-EVER !!!!!
konjislave jel te neko nesto pitao a? balo piglu mislis da ako ti nisi mrdno iz mahale cijeli zivot niko nije e bas si panglu. Ako nista pametno nemas da kazes bolje ne komentarisi nego razguli do granapa u mahali tamo te ceka raja jer kafica garant nemate. ps. trenutno sjedim u \"Buldog\" coffeeshop pijem caj, pricam sa trebom iza sanka i duvam ganju. Mislim znam ja da tebi sve to nista neznaci jer blage veze nemas o cemu pricam ali ok. Samo jos nesto: Babuka ti je kompleksas trebaio te je i--z--d--r--k--a--t umjesto sto te napravi tako r et ar dir an og
pa slike su ok ali se i ovaj fotograf zalijepio za most ko onaj fedja za crkvu pa imas osjecaj da se nista vise nema za vidjeti..arhitektura rotterdama je drugacija nego u drugim gradovima holandije i to ga i cini posebnim..ima se sem dajdzinice sta i vidjeti a i posjetiti..
Kako su meni smiješni kompleksaši poput tebe :))) p.s. nisi ti sine A\'dam ni na razglednici vidio ;)
pa zar se i na ovakav članak mogu paliti ovi tupi nacionalisti WTF!!!!! Papci manje petljajte religiju i boga u svakodnevni život a vise se obrazujte po školama i univerzitetima.
Rotterdam nema sanse pored Amsterdama, zivio sam deset godina u Amsterdamu i to mi je bio najljepsi period u zivotu. Komotno mozes reci da poslije Amsterdama svi drugi gradovi ovde su ko selo.
Rotterdam je moderan, noviji grad. Nema nesto puno historijskih gradjevina. Ipak je u WWII sa zemljom sravljen i poslije rata se ponovo izgradio, na principu gradova u Americi, sa sirokim ulicama. Drugaciji je od Amsterdama naravno, koji blista od proslosti, ali to ne znaci da je R\'dam bezveze, ima nesto. Prelijepi su, Erasmusbrug, luka, Scheepvaartskwartier, park, Euromast, ova ogromna rijeka, setati kraj obale, voziti se u ferry....grad je super iako nije historijski, a ko nije rasista, crnci, Turci, Marokanci, itd. mu ne smetaju.
\'\'Kao i u ostatku Holandije, i ulice Rotterdama noću su žive.\'\' To vazi za R\'dam, A\'dam, ali ne za ostatak Holandije! Ako je negdje pusto na ulicama poslije 18 sati to je u ostatku Holandije!
rotterdam je grad sa najvecim procentom muslimana u EU (Od Turaka. Kurda do Marokanaca i Bosnja), ono sto je Detroit u SAD-u to je Rotterdam u EU, tj, jad i bijeda kojeg pokusavaju ovim populistickim naslovima malo ozivjet
Cuj romantika u Rotterdamu...hahahahah. Nidje veze. Vise romantike se moze naci na aneksu
@Nura.... eeee moja p a p a n k o ja znam roterdam bolje nego ti svoje selo... nema prljavijeg grada, smece po ulici, nista se ne desava, nemas ni sta vidit ni gdje izac, teska depresija
@jasko tako je kad te daidzinica voda po gradu levatu, nemas ti pojma