Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Bosanceros: Džaba ti je hajvanu objašnjavati... (Zbog ovakvih jedva čekam i Taj Dan, koliko god moglo biti bolno... Ne zovu nas Židovi bez razloga \"stokom\")
U PREDZNACIMA SUDNJEG DANA POMENUTE SU I OVAKVE ZGRADE...
fsdfsdf 16.11.2009. u 14:44 sta ce im tolika zgrada Da mogu Boga da bocnu! Culi da se zarazio i on svinjskom gripom, vidis kolika je boca na vrhu!!
sta ce im tolika zgrada
imao sam priliku boraviti par dana tamo stvarno je fascinantno
Nadjosmo ti mamu i seku gore jarane, pa smo bas finu redaljku napravili. Samo im reci iduci put da se okupaju prvo svega ti.
Ne kontam kako su uspijeli napraviti samo 156 spratova na 800 i kusur metara ??? Za @normalnog: oni nemaju qrca pa zato i prave ovakve faluse od zgrada, u protivnom da imaju cune bili bi neki faktor !
PARDON 200
nije 156 spratova niste informisani ,već tačno sto pametnice
jeste li vidjeli avazov twist tower, haman pa se i ne vidi ...
sa-x, hajmo malo više odgovornosti kad se piše tekst, da se ne dešavaju greške tipa \'dok su projektantska kompanije Skidmore,\'. samo više odgovornosti i po džepu autora, pa će sljedeći put više misliti dok pišu. više je predosadno čitati pod svakim drugim člankom kritike na vaš račun!
fakat neka jeza prođe... ko se gore smio popeti da radi!
Ovo je ništa nego preseravanje bogatih. Ovakve građevine su apsolutno bez potrebe, ovo ide po principu ja ima veći q.rac od tebe....
jel vole arapi ove plave pros.titutke, jos ako su muslimanke idesssss?
UHIBBUK, YA DUBAY!