Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Za ljud. Vidi se ne nemas pojma o cijenama u Fr. Stanovi (sobe) i jesu troduplo skuplji nego u BIH, ali da su 2000 Eura si uveliko fulio. Mozda da se toliko krecu na Azurnoj obali, ali na zapadnoj ne. Sto se tice hrane, pa i kod nas imas restorana gdje je rucak za dvije osobe haman 100 Eura. U Fr supermarketima cijene hrane se krecu skoro kao i kod nas. S izuzetkom sto im je meso duplo skuplje.
Ko nije bio u ovoj francuskoj \"idilI\" nece ni znati da je 5000EUR u ovom mjestu apsoultno nista! Jedan izlazak u najjadniji restoran za dvije osobe je 140EUR, i to sto pojedes toliko te zasiti da mozes jesti odmah nakon sto izadjes! Francuska arogancija i sovinjizam da ne govorim, nepodonosljivo! Cijena iznajmljivanja stana oko 2000eur mjesec. Da ga kupis, ne razmilsljaj. Zato ti u ovom slucaju 5000EUR ne znaci apsolutno nista ,normalna plata za te uslove zivota.
Evo ja imam 26 ovaca u Dejčićićima. U cilju promocije turizma, obracam se nasim vlastima da angazujemo jednog cobana iz EU. Plata ce biti 430 KM, jos bi bio prijavljen. Radno vrijeme od 8 ujutro dok ne padne mrak. Smjestaj obezbjedjen.
@YUPPIIII hajd fala bogu da ti upali posao pa da i ti junf skines. Jesi se obradovao ! Ma ti bi kakvu babu i djabe hajd priznaj
Cool. Bas cu sada da se privavim. Imam sve kvalitete koje traze. Znam francuski a uz to i francusku boravisnu kartu :D Mozda mi se i posreci....
Molim pa ko ovdje pise sve bogatasi! Ja radim za 1500. Pa jel bolje cigle nosat ili stare guzove mazat. Ja biram ovo drugo. jest da je staro meso ali necu ga jesti
more al samo ako mi garantujete zgodne zenske
Ima jedan bolje placen posao, izvodzenje kipova na pisanje...
Hahahah Srboje :))) Ovo neka sprdancija garant lol-polarne medjede masirat\'
Nisi ti ni srpski dobro savladao medjede!
JA bi se sad iso i masiro Fransuskinje. Al ucijo ruski, a ne francuski. Sta sad da radim. Mogu umjesto u Francusku ici u Sibir i masirati medjede.
a ja tvoju bolesnu mamu sine!
ja redovno timarim obrijane balinkuse.
mala je plata ne isplati se
Tako je mazem mamu od Zivka Josila svaki dan i noc...samo drugom vrstom kreme :)))