Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije niko luuud
Nesto ovako uraditi na neki izvjestan period je ok. Odmoris se, opustis od svega. Ali na duge staze, ja ne bi mogla izdrzati, bilo bi to previse. :-)
ma i za kratak period mi nije bas privlacno ;-) sta ima inace nadam se da si dobro i da je sve oki doki :D
Ozbiljno, ma daj nije valjda da bi mogao izdrzati na duge staze? Ja onako realno razmisljam, i mislim da ne bih mogla. A kad pomislis na ljepotu i taj mir naravno da je prvo sto pomislis e to bi bilo lijepo za cio zivot. hahahah Mislim da se nekih stvari ne bi mogla odreci i dzaba. ;-) Ma sve oki doki i pod kontrolom, radno, toplo s umjerenom grmljavnom i pljuskovima, ali sve u svemu nije lose. :-) hahahah Kod tebe, sto se radi, kako je inace, ima li nekih novina....? Ja kad pocnem s pitanjima nigdje kraja. :P
PRIKAŽI ODGOVORE (148)
Isto vam se fata bili na ostrvu ili u centar londona , jedes pijes gledas tv spavas i pomalo seres za sebe pomalo seres ljudima.
i ja bi otiso na pusto ostrvo sa par dobrih treba
Sve je to lijepo, ali za kraći vremenski period. Djeca su odrasla za školu. Gdje se školuju? Gdje su ambulante i bolnice? Gdje idu u kupovinu osnovnih životnih namirnica? Od čega žive? I da su izabrali ostrvo koje se stalno trese i koje pogađaju uragani ne ide mi u glavu. Ako su oni kao odrasli odabrali sebi rizično življenje, nisu smjeli svoju djecu dovesti u ovako rizično podrućje. Pokazali su se kao neodgovorni roditelji. Mogli su odabrati mirnije podrućje jer na svijetu ima jako lijepih, ali i sigurnih mjesta. Oni su željni senzacije i divljenja ostatka svijeta. I ja bih sve ovo, ali samo za godišnji odmor, ili vikende, nikako za sav život. Tačno je da civilizacija ima svoje nedostatke, ali ima i jako puno prednosti, nad ovom pustarom koja se stalno trese, gdje su uragani i cunamiji.
@The One and Only, nemoguće je živjeti izvan sistema. Po samom rođenju "upadamo" u drušvo, prvo roditelji koji nas usmjeravaju i stavljaju u društvene okvire, a zatim daljim napretkom i ostala okolina kroz druženje, školovanje, rad. Znači, mi nismo slobodni, nemamo svoje pravo "Ja". Nemoguće je živjeti i neugraditi u sebe društvene norme. Prema tome, ta sloboda ne znači ništa. Sloboda je ako čovjek na koristan način može iskoristiti sve svoje blagodeti i blagodeti života i biti socijalizovan.
Bila sam na dva daleka egzoticna otoka i mogu samo reci rajevi na zemlji. Ali da zivim tamo zauvijek,nema sanse.
šta si tamo sama radila
Zatrebac ce im wifi za 2 dana.
...uskoro 3 odrasla sina 😂 Ovo ce izgleda sve na mami da se izreda...imat ce 4 jebaca...😂
Moram malo sici medju vas zemljane, dosadilo mi vazda u topu...zamanta mi se od visine :)
Dragi sine ares pa sto puta ti kažem prije nego otvoriš internet popij terapiju!
hoce i teta luna tamo! ;-)))
silent hoces da te posaljem na haparat!? :-)))) <3
lezi i pusti da odradim proceduru... spajanja na haparat! ;-)))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
what a dream............a skola........djeca.....o tome ne razmisljaju?? jos kad cujem ime "Von Engelbrechten" baaaaaaaaaaa prstu u usta.......plava preseravanja
nisu to frustracije....to je zivot
ma ja
PRIKAŽI ODGOVORE (2)