Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svako ko je bio i vidio nesto zna da je Turska prelijepa zemlja, sa toliko znamenitosti da se doslovno ni za par mjeseci ne moze obici kako treba, ALI dok je onaj brkati idiot na vlasti i njegova fasistoidna ideologija, tamo me nema!
utursku samo s anđarom i moim boiovnicima u napad. nipod razno tamo nebi išo
mislim da svaka zemlja na svijetu ima svoje lijepe strane. Naravno da se Turska po ljepoti nemoze mjeriti s zemljama kao sto su Australija, Novi Zeland, Mexiko, Italija i nekoliko tropskim drzavama ali nema svako toliko para i(li) vremena da moze svaku godinu 2-3 puta u tim zemljama ljetovati. Turska je zemlja za niski budget ( vrlo jeftina zemlja) i mislim da u turskoj za male ipak imas sta da vidis. Definitivno ima gorih zemalja od Turske.
Ko nije bio u Turskoj ne zna šta je propustio. Važno je napomenuti da su Turci poslije Nijemaca najvrijednijii i najdiscipliniraniji narod Evrope. Bez ikakve sumnje. Pa jedan francuski kralj Luj neki i neki broj je zvao turskog doktora da ga liječi od peksinluka. Turci su čist i srdačan narod ja volim Turke više nego ikog.
veliko znanje i disciplina treba za vrtiti doner i uzimati hartz IV
bas da su cisti i nisu vala...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Turska je zaista prelijepa zemlja. Poslije Bosne najljepša zemlja na svijetu. Svake godine ljetujem tamo, a kad nazovem selam ljudi mi odselame i ja se dobro osjećam. Istambul je čaroban poslije našeg šeher Sarajeva najljepši ovodunjalučki grad. Volio bih još za života vidjeti dvore sultana Erdogana u Ankari pa da u miru umrem.
1. Saudijski konzulat