Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas ove u grudnjacima i gacicama idu u grad, a nekad se na more islo sa vise materijala na sebi. Gdje smo pogrijesili ??
super fotografije koje su uvijek zanimljive
jao ove na slici broj 7 malo reci prezgodna!!! najljepsa zena !!! a ne ko ove danasnje kalasture urade silikone injkecije u dupe one uljne da ih dupe izgleda ko kim..usne silikonske zategnu lice itd i kontaju zgodne
slika br 7, kao da je majka audrey tautou...
Ne smijem rec savrsena, strah me. Ali zena je jaooooooooo.......
Sta je 'glamur'? Kako moze da postoji 'bogatstvo' plaze?
Ma kakvo bogatstvo i glamur... Baš mi ih žao. Šetaju, druže se, plivaju, valjaju se u pjesku, uživaju u morskom vazduhu, djeca se igraju... Jadni ljudi. Ne znaju oni kakav je glamur sjediti između četiri zida s mobitelom u rukama odašiljajući u virtuelni svijet život koji ne živimo i lajkajući živote koje ne žive drugih ljudi.
Sedma slika znaci AAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJOJ koja zenska :D