Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim vidim ovaj Benidorm naumpadnu mi Mućke :D
Pozdrav iz Vegasa
Zašto? Nisam upućen.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trnovo Siti, dođ' i ti!
Mislis... Trnovo Citi zamuci se i_ti??
pa pisu i da je Saudija pred bankrotom..
italijani davno predvidjeli budučnost.
Trnovo City...nedostaje foto.
Ljepota, narocito Dubai. Bolesno lijep.
Sudeći po naslovu gornjeg članka, čini se da Klix hoće reći u ovim gradovima nema stalnog stanovništva, nego u njima privremeno borave turisti i turistički radnici.
uf Neum....destinacije broj 1 za zaobić
Rodili se za gay parade.
Cancun, kada ih strefi talas-talas, sve sravni s morem :D
Las Vegas je nastao kao i svako drugo mjesto ili grad na raskrsnicama puteva, a razvio se zbog kockara i zahvajujući kockarima.
voljela bih otici u las vegas mislim da je tamo super bar tako izgleda u ovim serijama.
ok I sta sad? Gdje bi narod isao da nema gdje ici...normalno da ce bit posjeceni ako ima bilo kakva atrakcija...I u Bosnu raja ide rad cejfa, cevapa, itd...
Vi poredite Las Vegas i Dubai s pripizdinom kao sto je Trnovo 😂