Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti ces s njime da ides na Jahorinu tamo je lijepo i zdravo, sta vise, a ja cu ostati u prljavom gradu i ustima hvatati kapi kise..
tri olimpijske ljepotice oko Sarajeva, a nasa bagra iz vlasti i ZOI'84 unistise Bjelasnicu i Igman... prosle sedmice odem na Igman, pustahija, feri zatvoren, skijaske staze unistene, skakaonica kao da treba milijarda maraka da se osposobi...
bjelasnicu rezervisali za arapske ninje da sijele sa svojim derištima...arapski vrtic!
to da ih malo nagradimo za negiranje sveg bosanskog a usput nam se svašta nagovore
nakrcano, pretrpano... hotelima, motelima, pansionima... šta uradiše od onakve jahorine! umjesto da se nova prave skijališta, staze (kako je i bilo predviđeno), iznad vrela prače prema borovcu... i dalje nabijanja, gužve, nemanje parkinga... jer znaju da im gosti, vrlo niskih kriterija, pristaju na ovo!
Na Jahorini danas divan dan , zrak i sve ostalo što je priroda mogla dati , i dala je . Ali , papanluk i šumnjaštvo na svakom koraku . Doveli si neke maloumne dečake da drndaju ispred hotela Košuta , i oni samo što nisu rastjerali i ono malo posjetilaca. Užasna muzika , nabrajanje nekakvh imena , Beograd , rakija,...Ma dno dna . Snijega nema , tako da se vidi sve , a što je trebao pokriti beli pokrivač. Znakovi i bandere pored puta , iskrivljeni , od olimpijade.
...šućur allahu , evo se i ja "ulogovah" sa windouza. fajnli dis tajm it pasd :)) ...elem, dobra vam je ova novina, đe je štampate. jel u bigz-u ili u "borbi"?
Posjetioce će zabavljati K.U.D. "Četnik", uz izvođenje poezije Radovana Karadžića. Vala, koji balija ode tamo na skijanje, dabogda ga vremeplov vratio u Sarajevo 1992-95
...ja bi svakoga vratio u sredinu 15. stoljeća, kad ono turska pošast potopi Bosnu
Hajde vraćejte dodickove dugove. Zato su blokirali semafor prema Bjelašnici pa treba sat i po do gore.
lakse ti je preko Ilidze,Hrasnice pa kroz Vojkovice... mozes i pored baze u Butmiru...
Ako nemas para za kladjenje uzivaj u virtualnom kladjenju protiv drugih Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac http://bet-tips.cogia.net obavezno se prijavite ako imate par minuta dnevno slobodnog vremena
rodle iz kitzbühla sam maxuz narucio..evo ih stigle..idemo pravac Vlasic😉