Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas odavno ima više konja nego ljudi na sve strane.
Čast pravim konjima.
eto mene kao 31. stanovnika, ako me primite.... valjda hoćete ?! ;)
@vlado.nine konji su plemenite životinje za razliku od "konja" ;)
pišem razglednicu, promise ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Cijeli parlament BiH tamo preseliti!!!
Ovo je zivot, sjever je najbolji, Skotska je 'pocetak' arktika,, onda Island, Norveska, Svedska, Finska, pa Kanada cijela, i Rusija i Sibir, sve je to tako, priroda, ribolov i rijeke, jezera najbolja, i nema naroda. Bilo gdje, da mi daju malu farmu i drvenu kucu, cak i Rusija, idem sad i nema me vise. Bolje neg Jadran, Karibe i Pacifik. I onda imas 'juzni' sjever dole, ista stvar, blizu antarktike, juzna Argentina, Cile, i Novi Zeland. Moze i tamo isto.
... slatkiši maleni 😘❤️
slika broj dva.- genijalna...(iako mi je svaka odlicna) nego sta se desava sa onim nasim jadnicima, bosanskim brdskim konjima??
joj, mogu li ja tamo otici? cistit cu ulice tamo ako treba
Bil mogla cistit iza ponija?!
@trir bi :) meni se ne gadi ako nesto volim.....ako ne volim, onda mi se gadi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosanci na izborima
Da nije u skotskoj jos bi nesto i vredelo...
samo da ima malo vise lijepog vremena.