Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacionalni spomenik BiH u istom stanju kao i ona sama
isto ti je to i vi ste u ruševnom stanju i prijeti vam nestanak (jel ti poznata ova fraza)
@RepubIikaBosna prdofilu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najbitnije je da izgradimo nove dzamije na svakih 100 metara, a to sto stare propadaju, sto se ne odrzavaju, koga briga
@RepubIikaBosna Aha, inače to tako ide, mora da svugdje u svijetu sada džamije padaju k'o kruške, vaistinu se rodi, sretan Uskrs!
izgradicemo novu i ljepsu!
Imam namjeru u BIH otvoriti bogomolju SATANSKOG ucenja, gdje je LUCIFER vrhovni vodza i arhitekta univerzuma. SVJETLONOSA ce vas uvesti u novi zivot, pun zadovoljstva i ispunjenosti. Pod pokroviteljstvom U.S.A. organizacije"svjetlo-svjetlu" sredstva ,finansije su osigurane, potrebno mi je odredzeno brojcano stanje ljudstva i krece se u realizaciju... Svi zainteresovani neka ostave komentar i samim tim ce biti dodani u program "rehabilitacije-666" fala, Ave LUCIFER.
sta ces kad je IZ siromasna i nema paea ;)))) MAFIJASI DZAMIJASKI!!
Nek je se srušila kad ne služi svrsi... džamija je da u njoj se vjernici okupljaju a ne da muzej bude.
SELO GORI A BABA SE ČEŠLJA
Brate, država propada a da nekoga briga za neko kamenje iz 15. stoljeća.
Mozda gradonacelnik Ljubinja nesto poduzme kad vec toliko pisete o Ljubinju.
Ko se u drzavu uzda taj leze i ustaje gladan. Dok se narod sam ne organizuje spomenici ce propadati ka i do sada
povedi nas commi u pobjede
@vodenicar2 Nijesam u mogucnosti idem na uskrsnji rucak da se najedem ka svinja pred svinjokolj. Mozda sljedecega mjeseca.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Najljepse su stare mahalske dzamije kao i ove kamene a i crkve stare, ali ove novokomponovane crkve i dzamije “Bling Bling “ ruglo da nemoze biti vece
Ko da čujem zveket sablje starih ratnika, opet ječi sa planine vrisak sokola. Niakd ovo biti neće zemlja dušmanska, odgojila majka Bosna prsa junačka. Dižite se Husein Kapetane i Ban Kuline, da vidite kakve Bosna ima sinove.
@govoriigeneraIMladic https://www.youtube.com/watch?v=-EvIoqfQ8B0
@KhalidWaleed Neme ni Huseina ni bana Kulina u Hercegovini, mrs Bosnjo u svoju usmrdelu niziju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bošnjak sam i smeta mi što se u BiH bošnjaci pozdravljaju na stranom jeziku merhaba sto znaci "zdravo" - a ne na bosanskom...I tako isto pozdrav selam alejkum znači "mir sa tobom"
@GodOfLove69 jesi moj kuurac Bošnjak!
Ja sa Srbin i ne smete mi! Ne smete mi ni kada kažem “hajde” idemo, ni džezva, ni merak ni ništa. Sve je to dio našeg bića i ako se odreknemo svega što nam eventualno “smeta”, ništa od nas neće ni ostati. Cijeli svoj život djedu i neni bošnjaku govorim i merhaba i selam alejkum, tako mi i odovore. Ne smeta ni njima. Samo mi smete ekstremizam sa koje god strane dolazio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cemu ovolike optuzbe i mrznja. Stvari oko proslosti ovih krajeva su jednostavne iz razloga da su se i u proslosti vodile politike i ratovi za teritorije kao i uticaje. Isto kao i sad kada i pored najveceg svijetskog vojnog budjeta Amerika je za ovu godinu povecala taj budjet na 700 milijardi da bi odrzali svoju dominaciju i bili u prilici da se suprodstave Rusiji i Kini. Jer je uvijek vazilo ako ne opstanes bit ces porazen, tako je i svojevremeno osmanska Turska bila u slicnoj poziciji.
Trebao bi biti osnov uvazavanja svih religija a velicanje svoje religije i vrijedjanja drugih nije odlika evropske kulture i ponasanja, jer i u proslosti je bilo razlicitih odnosa kao u slucaju kroz stoljetne vojne zastite dubrovnacke republike od strane osmanske Turske. Ovakvo blacenje i nepoznavanje stvari je demantovao beogradski profesor Srdjan Katic koji je duze od dvije godine proucavao proslost u istambulskim arhivama ovih krajeva.
Šta su dušmani uradili od Bošnjačke Hercegovine.
Izgradit ce se nova, još ljepša!
i još starija ...
@RepubIikaBosna pedofilu krezavi! Idi liži jaja!