Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O lijepa ženo Što u noći raspiriš mi plam,Blizu si mi, a ipak daleko Čekam tebe čeznutljiv i sam.Sanjam tebe da poljima šetaš,Da te rukom pridržavam nježno,Al’ pijetlovi kada kukuriknu San u javu pređe neizbježnoToga trena negdje bi nestala,Eh da mi je uhvatiti snoveI na javu ponijeti sve skupaVolio bi više nego zlatnim Dukatima napunjenog ćupa.Kada tebe pored mene nemaNe vrijede mi zlato ni dukatiJer bi opet samo u snovima,Pored tebe mogao šetati.
😔
😔😔
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jel i slovenci na divljaka grade po svojom jezerima i planinama kao što su kod nas ciglane na Bjelašnici i divljakluk na Prokoškom.. samo kao prvi primjeri?
Slovenija je stvarno prelijepa i pogotovu čista