Poziv čitateljima
0

Objavite vaše fotografije na Sarajevo-x.com

Sarajevo-x.com
Ukoliko ste zaljubljenik u fotografiju, bavite se istom iz hobija, amaterski ili pak profesionalno, portal Sarajevo-x.com vas poziva da nam pošaljete svoje najbolje fotografije i mi ćemo ih objaviti.

Nekada davno, naš portal je redovno objavljivao fotografije naših čitatelja. Bili su to počeci masovnije upotrebe digitalnih fotoaparata. Danas, manje više svako ima fotoaparat, a sve više je bh. građana koji se bave fotografijom, što profesionalno što amaterski. Mnogi to rade iz ljubavi i rade odlično. Stoga, mi im želimo pružiti priliku da pokažu svoja umjetnička djela široj javnosti i da ih podijele sa našim posjetiteljima koji će njihove fotografije moći ocijeniti kroz komentare.

Da biste objavili vašu fotogaleriju na portalu Sarajevo-x.com pošaljite e-mail sa fotografijama na [email protected]. Da bi vaša fotogalerija bila objavljena potrebno je poslati najviše 10 fotografija. Sve slike trebaju biti JPG formata, širine do 550 piksela. Ukoliko je attachment prevelik, e-mail je potrebno podijeliti u više dijelova s naznakom da se radi o istoj galeriji. Potrebno je također poslati i nešto informacija o sebi (autoru fotografija): ime i prezime, mjesto, profesionalac ili amater, period bavljenja fotografijom, kao i kojim su fotoaparatom fotografije napravljene.

Ukoliko bude odobrena od strane naše redakcije, vaša fotogalerija će biti objavljena na naslovnici našeg portala, u rubrici LifeStyle i Vaše fotogalerije.

Ne zaboravite, e-mail adresa za slanje fotografija je [email protected].