Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fali mi. Tvoj glas. Osmeh. Zagrljaj, kojim prošlost u meni lomiš. Riječi, koje mi šapućeš, ne u uho, već u srce. Čežnju za tobom u slova pretačem. Pišem. Duša diktira....
❤🧚‍♀️💋🐉❤
Rituale drevnih naroda i plemena, mitologiju i slicne stvari smatramo smijesnima, a onda dodje insan u 21. stoljecu, meditira na nultoj tacki. I to ni manje ni vise nego na onoj od koje se mjeri kilometraza. Da je bar kakva posebnija nula, pa i nekako. Kad pomislim da ne mozemo vise zglajzati, ovakvi clanci me oduseve.
Ja sam do godine u Zenici, a od godine u Sarajevu.
Svicarska je prelijepa al Pariz je nesto posebno....
Ja sam bio u Mostaru, Jajcu, Zenici, na Borackom, na Jablanickom, u Neumu i kompletan sarajevski kanton sa obisao
Ja samo znam za centralu u Sarajevu i da sam ponosna SDA podrinjac
💚⚜️
Sta sve ljudi nece izmisliti da navuku turiste, kod nas pljuju po ocitim PIRAMIDAMA, da ne pricam o poricanju Medzugorja. Samo primitivan um ima ogranicenja, tj limitirana osoba je losa i po sebe i po sredinu.
Traže sreću a kroz historiju su zla i zla nanijeli, pogani Francuzi. Neku večer sam gledao film “Hotel Rwanda”. Toplo preporučujem. To sve što se dešavalo između Plemena Hutu i Tutsi rezultat je francuskog sijanja zla....Trag im se zatr’o!
Upravu si. Macron preko jucer priznao djelovanje Francuska. Da nije bilo Chirac neznam bili imali BiH (ma da nas je Mitterrand dobro zajebo). za ostalo, prvo da sapunjamo nase pogane politicare pa onda da pricamo o ostalim.
Evo ga nova religija, zvaćemo je Oćuđabice