Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buca Potok, Zabrdje , Sokolje....seen :D
Videjo sam maketu jednog novog kioska sto ce se gradit u Sarajevu a u planu je i jedan kruzni tok. I mi ne izaostajemo iza svijeta puno.
U Bosni 80% gradjevina iz komunistickog rezima, promjena fasade prestavlja komplikovan proces.
aha...
E ovo na slici će držati do prvog jačeg vjetra kao i moj paviljon u dvorištu i od moderne arhitekture osta samo hrpa smeća..
Trebali ste staviti ruglo što su planirali na Drveniji.
Svi preko 18 u EU
Slika 8 kao Dzamija u Rijeci
A nasa Tibra?
U Sarajevu je vec davno preoblikovana. Gradi se gdje se stigne.
Samo tornjeve dizi, kakve ovo perverzije grade.
Arhitektura gora nego kod komunista.
@Pup1nMiIankovicTesIa komunisti sto su izgradili, ove demokrate nase ni okreciti ne mogu. Uporedi "ruzno" Alipasino polje, sa parkovima za djecu, parkinzima i prostorima izmedju zgrada sa Tibrinim konc logorima...dovoljno