Ispratite 21012. u Rovinju
11

Novogodišnji party u hotelu Lone uz britanski StereoMCs

Sponzorirani članak
Ako se još niste odlučili gdje ćete za najduži vikend od petka uveče do jutra najluđe noći u godini, predlažemo da krenete put Rovinja u prvi dizajnerski hotel u Hrvatskoj gdje vas očekuje definitivno jedan od najluđih provoda za ispraćaj 2012.

Doček Nove godine u hotelu Lone vrhunac je produženog vikenda koji počinje već u petak, 28.12., s koncertom kultnog benda iz 80-ih Denis & Deniskoji će otvoriti zabavni dio ovog četverodnevnog provoda.

Prije koncerta svakako svratite do hotelske vinoteke koja svako veče priprema degustacije najboljih istarskih vina ili do lobby bara gdje ćete moći probati kolače za podizanje nivoa šećera u krvi. Ne propustite niti ostalu gastronomsku ponudu hotela koja je i više nego bogata: Sushi večeri u restoranu E, tematske buffet večere u restoranu ON dok u subotu slijedi prava poslastica, duel veče s Priskom Thuring i TomomGretićem gdje će dame imati priliku probati Priskine specijalitete, a muškarci one spravljene od Toma.

Kao poklon od hotela svi gosti imaju i posebne popuste na masaže i tretmane u wellness centru u kojem ćete moći uživati tokom cijelog boravka osim u nedjelju uveče kada je muškarcima ulaz strogo zabranjen.

Cijeli Wellness & Spa centar koji se proteže na 1.700 kvadratnih metara te je večeri rezervisan ekskluzivno za dame i za njihovo uživanje u mini spa tretmanima lakiranja noktiju, masaži stopala ili tjemena. Nakon toga slijedi opuštanje u saunama, potopljenim masažnim sobama i relax sobi uz laganu muziku koju će sve vrijeme puštati DJ Rea.

Za to vrijeme muškarci neće biti uskraćeni, za njih je organizovan tzv Gentelmen Club veče u Nightclubu hotela uz posebnu ponudu cigara i viskija i klupsku muziku. Za one najmlađe takođe je pripremljen poseban program zabave i animacije u dječjem klubu.

Na sam doček Nove godine, nakon svečane večere koja će se posluživati u restoranima „L“, „ON“ i „E“, uslijedit će koncert Roba Bircha i Nicka Hallama poznatijih kaobritanski hit bend StereoMCs. Vrhunska klupska atrakcija i jedna od najzanimljivijih grupa u elektronskoj muzici, koja se proslavila svojim najvećim hitovima poput Connected, StepItUp, Creation i GroundLevelgarantuje odličnu zabavu do ranih jutarnjih sati.

Ovaj zanimljivi novogodišnji paket koji osim bogate zabave te wellness i gastronomske ponude uključuje i smještaj u sobi modernog dizajna te bogati buffet doručak, možerezervisati putem onlinebookinga ili pozivom na broj telefona Maistrinogcall centra +385 52 800 250.