Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozemo se svi potrpati i pravac teheran.
Kako bi ono narod u nas reko\' \"o dobrom se konju prica najvise\". Tako i o Islamu i Dodiku. A u zadnje vrijeme i Zeljki.
Ne bi ga toliko u komentima u skoro svakom clanku pominjali.
Mi muslimani, a njih Islam izgleda najvise zanima. Pa ne znaju fino upitati neg\' se izruguju. Kao mala djeca.
Tako da se onda dobro poub.ijate izmedju se kao u svetskim ratovima.
Ja bi najrahatniji bio, da se svi muslimani povucu sa zapada. Pa da vidimo koliko ce te \"napredni\" biti i ko ce vam sljedeci krivac biti. Pa vi ste oba svetska rata zapoceli.
Pa na ovim brodovima i rade najcesce migranti muslimani, pa zapad bi bez muslimana se ugasio za 100 godina. Zapad treba poceti uvoziti indijce i kineze da rade za njih. Tako da se sa njima malo \"zabavljate\".
Dobro, imal ovaj brod ista osim ovog kina i WC-a?
Ja radim na brodu koji je duplo manji od ovoga i dobio sam priliku da idem na Allurs ali mi se ne odustaje od mjesta gdje sam zapoceo karijeru , ali zato svi konobari koji znaju dobro engleski mogu dobit odlican poso na Allurs , ja na Infinity brodu koji je duplo manji imam oko 2.500 dolara mjesecno
Bonton za normalne ljude-uvijek.Ovo vise prelazi svaku granicu normalnog komentarisanja.Da je clanak o eskimima i njihovim navikama,opet bi se doslo do Islama i muslimana.Dosta je ba vise,get a life ppl !
A tebi svaka cast na divnoj promjeni teme i tako srcanom stavu i ljepo-bontonskom drzanju :D :D PS:inace super brod :)
Hej h.ajvaniiiii !!!!!!!!!!!!!!! Kako od broda dodjete do muslimana i Islama?Pa vi ima da crknete pricajuci o Islamu.Tako vam i treba,hajvanci.ne jedne !
nista ni ne moramo mi cemo je ba ti vase zene s krstovima dok vi izmisljate toplu vodu :P
dzihadlije..sta ste doprinjeli civilizaciji u zadnjih 600 godina ? osim terorizma i zaostalosti?
Brate mozda nisi svjestan, al upravo si vise obrukao muslimane nego ovaj iznad :((((