Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE KUPUJ SRPSKE PROIZVODE !!!
Zasto bi\'h bojkotovao Srpske proizvode ?? Imaju dobrih stvari, manchmallow cu uvijek kupovati kao i mnoge druge kekse i proizovde. Kada pocnete vi praviti kvalitetno, onda se javite... A do tada, bojkotujte vi samo, ja i ostali normalni cemo uzimati !! BMK za vas !! Uvijek sam bio patriota, ali u zadnje vrijeme odustajem od ove zemlje polako, kad vidim ove danasnje omladine.
pazi suptilnog specijalnog rata ono super vam je njemacka hajte a mi cemo stelit izbore i 100 alijinih familija ce bit bogovi na zemlji a vi kmetovi mrš odavde
za svabe i hrvate...jos kad bi mogli kako da vas zadrze, da platimo prvih par godina...
\"Poslovna putovanja u Njemacku i Astriju\" Ja bi dodo tu jos i Holandiju heh..;)
hajmo šelebajte sa moje plaze
@heceg-b jedino ako je NDH postojala u 18. stoljecu ;) saveznistvo njemacke (pruske) i bh ljudi traje vec od fridriha II. (1712-1786) kada je ovaj oformirao vojnu jedinicu sastavljenih od bosanaca... ;)
Nigdje vijesti kako su muslimani u Egiptu po.u.bijali kršćane? Je l\' vi to mislite da će se to sakriti ako vi ne objavite? I to one iste kršćane čiju ste sliku objavljivali kako se drže za ruke, štiteći muslimane dok klanjaju? Ono je išlo, a o ovom ni riječi?! Sramota, stvarno ste najfashističkiji novinari koji postoje u BiH, ovo je jedno hiljaditi dokaz!
koji si ti RETARD !
uh jesmo i neki narod od turizma, hahaha, bolje recite, idete radit na crno i krast. kakvo skijanje i razgledanje Pariza i Berlina, haha ma bjazii
Dodjite u Njemacku....!
Neko na mjesec neko u Njemacku.
Ma burazeru ja necu nigdje,niti imam rodbine vani niti se ima para putovati,mozda se ode preko dana na more :) Hvala nasoj \"SVEMOGUCOJ VLASTI\" sto nam je omogucila da nemamo posla...HVALA IM OD SRCA...
BUAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH Molim čitatelje da mi daju negativne ocjene, kako bi se komentar sakrio. I kad dođe neko neupućeni i klikne \"Prikaži\", iskoči mu Buahhh, i pripadne se Odličaaan fol.
@NeReelevantn... kralju haha ako je to istina onda stvarno,,,imao sam par puta priluku da me smaraju sa tim pitanjim