Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo nema šta
Prelijepo :) :) !!!
Iskreno, na slikama je ono zabaci udicu i vataj pastrmku. Trebali su staviti vise slika...
E ovo je ljepota,tačno čovjek da odmori mozak od svega..
Moze se i u Bosni ovako napraviti samo sto bi ubrzo bilo puno kesa,sporeta i razne limarije.Bas nemamo ni puno ljubitelja cvijeca p bi i posjeta bila slaba :)
Đe tu romantika, kad ne mogu nigdje sjest sa umene mi malom, pa se pofatat.
Bio sam u ovom botaničkom vrtu. Neopisivo je u maju kad sve cvjeta, čim mi skinu ban postavim slike na forumu ....
Slazem se za ljepotu!Al da je to ovdje bilo bi vjerovatno losije nego sto je tamo,priznajte moji Bosanci i Hercegovci.
Niđe veze. Tabija i vrelo Bosne su ljepši od ovoga. Šta, kontaju što su nam ti umjetnici servirali HDR slike urađene po suncu i sa pojačanim bojama da ćemo pasti na dupe? Šuma ko šuma, nigdje bašte. Slikat ću i ja u HDR-u Sarajevo sa Huma pred akšam pa ću pojačati malo plavu i narandžastu i onda srati da je Sarajevo grad vilenjaka.
..ajd, da vidimo.
...vraški dobro...k'o da nije s' ove planete...