Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@galaxy , nije teme islam, već viseći manastiri na planinskim liticama. Muka mi dodje kad vidim kretene kako pojašnjavaju islam
Divim se graditeljima ovih manastira, jer kada vidimo gdje su sagradjeni pitamo se kako su graditelji uspjeli da sve to sagrade. Fantasticno, sto dokazuje da covjek moze uraditi i nemoguce.
Ništa se ne protivi fizici!
kakva strmopizdija covjece!
za @see; ti si jedan obicni nepismeni tvor, ili cuko kako si se samoprozvao; da si procitao i jednu relevantnu knjigu mozda bi se moglo razgovarati a ovako... iz tebe izbijaju prostakluci i zargon ulice, uz to si i nekakva neznalica puna krilatica i dovikivanja...vec te zamisljam kako zajapuren galamis na trotoaru i poskakujes od bijesa. moj ti je savjet da se prodjes mahalskih prdođija i da se malo obrazujes, ako vec ne znas kud bi od silne gadosti i gluposti koja izbija od tebe.
a ja ne mogu da vjerujem da se uspijete ama bas na svakom clanku posvadjati, slike su mangupske i svi vi i pravoslavci i krscani i muslimani i ateisti svoje vjere praktikujte u mjestima predvidjenim za to, crkvama djamijama sinagogama, a ovdje mozete komentarisati iskljucivo slike i vjestine tih ljudi koji su gradili iste. btw redovno klanjam i paktikujem vjeru ali u zivotu nikome nisam nametao svoje a ni dozvoljavao nekome isto i da smo svi takvi bilo bi od nas nesto sviju zajedno.... cccccc
pa ti da si malo razmislio skontao bi - džamije do nedavno nisu pravljene u hrišćanskim zemljama zato su sve na dohvat ruke. Crkve takođe ako nisu pravljene u \"tuđim\" državama onda su među ljudima, ovo je zato što su morali a ne htjeli.
ee moj jado po cime ti zakljucujes da sam ja ateista, znaci clanak govori o manastirima na stijenama, i ti nesto pricas i spominjes islam, znaci veze sa vezom nema, Aa zbog takvih ISLAMISTA kao ti i jesmo tu gdje jesmo. Zao mi je vas zatucanih muslimana, sto ko konji kad vam stave one maske, pa samo pravo.... a ja sam za tebe sine moj musliman nad muslimanima
ti ces ionako nastaviti da lajes ko cuko jer samo to i znas u svom pasijem zivotu, pardon; znas ti i vrijedjati ko tvoja ostala komunjarska braca po opredijeljenju i zadojenju. ako se ti ne stidis svog ateizma ne mogu se stidjeti ni ja svog islama, sta ti znaci moje znanje islama kad demonstriras prostakluk cuka sa ferhadije i time se eliminises kao covjek. sretno s lunjanjem.
odma se neki glupi muslimander napravi da prica gdje se grade dzamije i sto, a nikakve veze sa tim nema clanak. A ako zna proucit fatihu, ja cu lajat ko cuko
ako je to tema teksta to nije nuzno tema komentara; uostalom, svakog normalnog bi zanimalo zasto muslimani ne grade dzamije na stijenama i liticama? tema su vjerske gradjevine i ovaj site takodjer posjecuju pripadnici islamske provinijencije. muka mi je od tvoje sljepovidosti, uskosti i potrebe za supljikavim pametarenjem.
ma ne bih tu mogao zaspati nema te sanse
Za ostale ne znam ali ovi u Grčkoj nisu bježali od naroda nego od Turaka.
bio u Grčkoj - Meteora. Džejmsbond i ja ;)
za razliku od ovih usmjerenja islam pravi bogomolje medju ljudima i obraca se obicnom covjeku i nj problemima, udaljavanje i izolovanje od zajednice vodi u elitizaciju i sve manje ima smisla za zemljom.