{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Neredi kao dio turističke ponude u Londonu

S
11.8.2011. u 21:01
0
7
Neredi kao dio turističke ponude u Londonu
0
Velika Britanija je već neko vrijeme bila u ozbiljnim pripremama za Olimpijske igre koje će se održati 2012. godine u Londonu. Tako je snimljen i turistički spot, ali je nakon izbijanja nereda povučen na neko vrijeme.


Kada je turistička organizacija VisitBritain odlučila da privremeno povuče reklamu u koju je uloženo 160 miliona dolara zbog nimalo zavidne situacije u glavnom gradu te zemlje, grupa šaljivdžija se odmah sjetila da postavi drugi snimak reklame na YouTube, ali sa novim detaljima-neredima u Londonu.

Originalna reklama pod nazivom "Pozvani ste" prikazuje brojne znamenitosti u ovoj zemlji, kao i poznate ličnosti čija je to domovina, a koje vas pozivaju da posjetite Britaniju.

No, čim je originalna reklama povučena, na internetu je osvanula nova, koja je prema njenim autorima trebala ispasti kao nešto smiješno.Također, britanski mediji pišu kako nema nikave porebe za brigom oko Olimpijskih igara i kako će se sve odvijati u najboljem redu, a nadležno ministarstvo za turizam kaže da nisu imali poziva od zabrinutih turista.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: