Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u novijoj istoriji bice upamceni srbi (dubrovnik) hrvati (stari most) te isilovci (palmira) koji su unistavali objekte svjetske kulturne bastine pod zastitom uneska.
ova Mezopotamija kolijevka civilizacije, a pogledaj je sada, rat i terorizam i šerijat
Serijat je tu bio 1400 godina i nista nije unisteno, rat protiv tzv terorizma je sve unistio!
@Suhret kretencino idi nadzi sebi neki drugi hobi Historija nije tvoj zanat. A nisi nigdje prije procito koliko je vrijednih artifikata pokradeno za vrijeme kolonizacije?? I sve je to po britanskim I francuskim muzejima
Kako nema srba pod zastitom unesca, to je nepravedno, srbi su ugrozeni od Albanaca, molim unesco da im makar zene zastiti.
Tako je i Dubrovnik bio pod "zastitom"
Baš veličanstveno. Samo arapi trebaju perze izbaciti zemlje. Ovi bi samo ratovali.
Koliko su samo kulturnog nasljedja unistili u Iraku i Siriji. Danas sa pristupom informacijama te drzave bi mogle samo od turizma da opstaju.
Arapizacija i beduinsko pustinjska kultura koja je tome narodu silom uveđena je sve to unuštila
@jestAhaaa kmeeee
Prvo ih bombardirali, okupirali, pobili 100.00p civila, Ukrali im svo bogatstvo Mezopotamije i ovu kapiju koja je sad u Berlinu, i sad im daju status UNESCO.
A sta ce sad stiti? Sve sto je vrijedlio cionisti I amer.vojnici pokrali.