Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I BiH ima svoje pećine, možda čak i veće od ove. Primjer nam je Djevojačka pećina u Kladnju. Velika pećina, koja čak još cijela nije ni istražena. Ali naše vlasti nisu zainteresovane za razvijanje turizma i otkrivanja prirodnih bogatstava naše domovine, nažalost.
Sta nas boli briga, mi imamo najstarije piramide na svijetu ❤
treba poslat Semira Piramidina Osmanagica da je malo istrazi nece on tamo neke energetske zrake a mozda i pokoju piramidu
Prekrasno! Dobro je opisao.. wonderland..
ovdje commija ostavit, i pustit ga na miru da bude glup.
..e'o ti lajk :)
haj evo jedan vic u kontextu. ne zamjerite vi što ga znate. probudili se ujutro fata i mujo i kaže fata: -jooooooooooooj mujo šta sam sanjala -šta, bona fato? -izložbu čuna -jel' moja bila najveća? -jok, vala, mujo, tvoja bila najmanja. sjeba se mujo. navečer opet legli, ujutro se probudili, kaže mujo: -joooooooooooj fato šta sam sanj'o... -.....? -izložbu pica! -jel' moja bila najmanja? -ma jok, u tvojoj bila izložba!
Jos malo ko Bijambare.
pečina
Moćno izgleda. Fakat.