Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sirotinjo i Bogu si teška.
slicno je kod vas vlaha, samo sto mladu prvo svekar isproba.
naspes goriva za cvaju, operes golfa, promijenis cupavce u njemu, zakacis onaj hepek za retrovizor da malo zamiruhi i sa dragom na barice, kuces bolje, imas i pogled na grad, preko dana setat, bacit sta na rostilj, kad se smraci u golfa da umocis i eto medeni mjesec iz snova.
Antarktik - ovdje je odvedes i ostavis je nek je pojedu medvjedi hya a -40 kus bolje proci :D ljubav ne poznaje granice
u zicuGu na mJedeni...ne mogu da se ozenim, a jos treba da idem na mjesec...!!!!
Ja bih u Riiiiiiiiiiim :$ Imal\' neki dobrovoljac da me zeni? xD Bez zezanja, sve je ovo romanticno, al\' otk\'le mi pare?
jedan od najglupljih clanaka ovdje.... cuj... za medeni mjesec.. svicarska... ono bez nekog detaljnog opisa destinacije... za medeni mjesec se ne biraju zemlje. . nego neka mala resort ili gradovi u zeljama.. a ne zemlje kao svicarska ili maroko.. npr. ovako bi trebalo da stoji... St. Moritz, Svicarska ili Marrakech, Maroko.. ili Chiang Mai, Thailand ili Boracay Island, Philippines... itd itd itd... tako treba da se bira najbolja destinacija za hani munerse (honey moon-erse) ;-) ... a ne kako je ovjde napisano sve nekako u \"gro\" planu bez nekog cara za medeni mjesec... a vala da cujem da je i Lisabon dobar za medeni mjesec... svak im cast... najbezvezniji grad u Evropi..
dok ti razmisljas o destinaciji, ona tebi pjeva: Kako da ti pomognem kako da te smirim kako da te utesim WILI kad kraj drugog zivim
Slika br.2 nisu Tahiti, vec Bora Bora.
da je meni za hljeba a za medeni more bit bidne more bit ne bidne :)))))))))
ocigledno vecina komentatora ovog portala medeni mjesec provede u ludnici
Tahiti broj 1 ..definitivno
Turska i Kaikos Ostvra - pa di je taj prevodilac Joooooooj. Na prvu bi covjek rekao da je rijec o Turskoj!!!!!!! Odmah otka prevodiocu na Sarajevo-x.com haha salim se, ali neka opomena ili nesto jer ovo nema smisla :) :)
koga boli k.ur.a.c gdje ti ides j.e.b.e.m te u usta
...\"Obavezno posjetite plažu Essaouira, gdje je Jimi Hendrix često boravio\".. Eee buraz moj... ja ti buraz u Gradac ili Makarsku gdje je cesto Abid Sakalas boravio..
Đe je Makarska ? Komsije će nam se naći uvrijeđene :D
ma samo na Bora Boru jbs ove kokuzarske varijante