Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jasta cu samo plati AZRA
uh hocel me neko odvesti na jednu od ovih plaza..
uh
Bibi ovo je za tebe. A gdje si to bio na Havajima. Waikiki ima previse turista, da si se malo provozao(la) do sjevera otoka (Oahu) ima puno boljih plaza od Waikiki. Drugi otok Maui je majka tu su plaze iz raja, ne vjerujem da si bio(la) tamo. Isto tako Kona plaze su majka. A veliki otok Havaji ima plaze s crnim pjeskom, prava gotiva.Ne pricaj previse s premalo informacija, ali si u pravu da je Waikiki srednja zalost za kontitentlce. Ako imas love idi u Tajland, Phucket je mali raj na zemlji, nece dugo ostati tako.
nije istina. Bio sam na Hawai--ma prosle godine i plaze su im grozne. Za duplo manju cijenu mozete otici na Dominikansku Republiku i imati mnogo ljese i ugodnije vrijeme nego na Hawai. Svaki dan kisa pada i sunce sija istovremeno sto je u tom kraju svakodnevnica i normalno.
WOW
hocemo ici baby :P
wow..fantasticno..jos samo love treba heheh...i idemo:):)