Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Količina vode koju će sadržati je ekvivalentna vodi koju sadrži 27 bazena." E sad kad bi nam neko objasnio tu novu SI jedinicu 'bazen' pa da znamo koliko je to 27 bazena... A usput da nam objasne i šta je '8.000 kvadratnih metara vode'...
@KeyserChoshe a ja tebe, pa nije ovo ozbiljan portal
@KeyserChoshe To mi uvodimo nove mjesne jedinice, od danas zapremina ima da se izražava u metrima kvadratnim. Ubiću se, majke mi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
8000 kvadratnih metara vode?
@CikaMurat novinar, prije nego je kreno pisat, zaradjivo za studij ko keramicar, pa tesko izbit stare navike.
Nevezano za temu,ali upalo mi u oko ime ovog grada gdje se bazen nalazi hahaha Čuj "Mszczonów" Kako ovo izgovorit ?????????
kvadratni metar vode.....oj Ćabo i Bože......
Volumen vode se mjeri u kubnim metrima, a ne u kvadratnim metrima, mister Klix novinar!
Stace ovdje biti mrtvih u ugusenih kad propadne dole u onaj cosak tunel to mu je i kraj.
Meni ovo malo traumaticno izgleda.
Dobar za osoke
Cijela Poljska je veliko gradiliste kada su u pitanju infrastrukture i inovacije kao sto je ovaj bazen. Polahko, ali sigurno ulazi medju najjacim drzavama EU. Daj Boze da mi skontamo da je infrastruktura pokazatelj moci drzave...
Za koga?
Ni Poljaci se ne bave glupostima kao što je politika i nacionalizam!