Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razbolio se za liniju Katedrala -Podhratsovi....
Jedan od najboljih filmova o slobodi čovjeka van manipulacije društva i novca. Slobodan i u prirodi. Savršenstvo.
Al prilicno kratak zivot
nasa vlada uvozi helikopter Chinook,a ja mislio da to samo nasi uvoze iz SAD-a zato sto je…..?
"Također, godinu prije tog slučaja jedna žena iz Bjelorusije poginula je na stazi pokušavajući prijeći rijeku Teklaniku kako bi s novim suprugom posjetila autobus." Konta li ko ovo? Staza, rijeka, prelazak, autobus, smrt?
uzasno napisan tekst
Gdje je autor teksta učio pravopis? "Bez da kaže"???
U istoj školi u kojoj “radnja knjige govori”i nikad nije spomenut magic bus niti je iko pročitao ovaj biografski roman. Fascinantno mi je kad novinari otkriju nešto što znaju djeca u prvom srednje i onda to plasiraju kao neko čudo, isto kao svi u istu školu da smo išli.
isti bus u filmu Lov na zeleni dijamant
dobar film
Gras upravo vrši nabavku vozila za javni gradski prevoz. Možda su zainteresirani.
Ko to tamoo