Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isplati se posetiti
To ce Bošnjaci u Sarajevu kao i sve što Komšić njihov kopira od Hrvatske
Prezanimljivo i inovativno. To je turizam kojem teže stranci a ne ratni muzeji koji prikazuju modifikivanu verziju necije price.
Gasi Meho!
Jako popularan muzej među turistima, osnovala ga ZG ekipa hercegovačkog podrijetla. Egzistiraju na slobodnom tržištu, nisu paraziti kao 95% ZG kulturnjaka za koje Grad Zagreb izdvaja godišnje 400 mil. kn (100 mil. KM).
Da li zaista poredis nesto sto je dobra i zabavna doskocica dovitljivih ljudi sa necim sto je naucna i kulturna institucija koja cuva i proucava kulturno naslijedje i umjetnost samo zato sto obje organizacije u svom naslovu imaju rijec "muzej"? Muzej prekinutih veza bi se prije trebao zvati Kolekcija uspomena na prekinute veze ali to ne bi zvucalo tako ozbiljno. Oni svojim imenom ustvari parazitiraju na postovanju koje rijec "muzej" izaziva u ljudima.
Uz muzej iluzija ovo je najzanimljiviji "moderni" muzej u Zg
To nisu muzeji. Zabavni i sipaticni jesu, ali nisu muzeji u klasicnom smislu te rijeci