Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je bila srpska prestolnica, jebao vas Rim i papa
Sace ovi sve uradit da kazu da to nije bosansko
Dole je takav nacionalizam da dok sjediš u kafani osjetiš kako ti ostali broje krvna zrnca. Ne smiješ kafu nego kavu naručiti.
Rimska opština, rimska šuma, rimsko drvo, ptica rimska, maca rimska, rimska noga, rimski breakdance, rimski traktor ore rimsku njivu, ponad rimskog brda, na rimskoj zemlji, rimski vazduh.. Okupatori !
Odrzava se, cuva narod, nije kao kod bosnje, razjebano, zaraslo, isarano…itd Kod bosnje bi ovo bio vec parking ili nargila bar Samo u Sarajevu ima historijskih znamenitosti koje propadaju vec decenijama i samo se gleda kako da se poruse i kupe za marku
Kod Bošnje može svak doći osjećati se ugodno, tamo ko ode ako nije ovoliki križ na vratu idmah mu svi zure u facu
Divna Hercegovina💛
Kako je lijepo ovo zimzeleno drveće oko i unutar spomenika. Baš odudara od okoline. Divna prirodna krajobrazna arhitektura. Treba nam u Hercegovini što više ovakvih hortikulturnih oblikovanih oaza. Lijepo je vidjeti zelenilo usred zime.
Pa dolje je bila Narona. Najvece vojno uporiste poslije Rima. Treba otici u onaj arheoloski muzej u Vidu kod Metkovica.
Hvala ekipi sa Klixa što promoviše i ovaj dio naše zemlje. 🇧🇦