Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I još zastakliti i lukove da i zime budu tople, a unutra arapima otvoriti trgovke ko u Sarajevu. Alternativa je da Koloseum petkom obzirom na veliku tatvorenu površinu bude najveća džamija u EVropi, za brojne turiste i izbjeglice iz arapskih zemalja kojim bi dokazali njen u multikulturalnsot na najbolji način !
NAravno potrebno je dograditi i 4 minareta sa strane u vidu baibilonskih tronjeva, a što se tiče modernizma one dispkaye sa Al Shidijevog nebodera instalirati ekološki na krovu radi pobune građana u kome se slučaju krov jednsotavno složi !! U Sarajevu se niko ne buni i mogu ti ga arapi složit na sred ulice za probu ! sve dok je ROgatice na vlasti. A haj nek probaju to uraditi PSU ???? Sve je dakle u parama ! A ARAPI IH IMAJU !
Sta sve ljudski mozak nece smisliti..voljela bih vidjeti ovu Veronu, kazu da je prelijepa u proljece😊
Ja nebi, koce se odna vratiti u smrdljivo Sarajevo..
@tequillajack : :)) Verona, grad zaljubljenih.. je li istina da je lijepa?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)