Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ce biti ukljuceni naucnici iz Srbije obzirom da oni imaju dragocjena iskustva sa masovnim rupama po BIH, Kosovu i Hrvatskoj?
@opus5 Nemogu sa traktorima da istrazuju ali mogu da bjeze.
Nema sta istrazivati, samo pitajte Srbe oni vec znaju odgovor. To je portal za srpski univerzum Serbulon odakle nebeski narod i potice. Odatle su oni dosli 600. godine na Zemlju. Svi ljudi na planeti Zemlji su Srbi samo su zaboravili ko im je bio đed, poturcili, ponjemcili i poenglezili se.
I ovaj Richard Branson je zapravo poenglezeni Srbin. Đed mu se prezivao Brankovic.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Istrazite koliko je gladnih ljudi,i nahranite ih,majmuni jedni
Mozda nadju rudare i prosvjetne radnike
chuj pechina otaci yebo glupi, vulkan ba halooo vulkan!
de bogati nek istraži rupu i kod moje žene, mogu se kompletam uvuć u nju a tek se vjenčali
Da sam Milijarder radje bi istraživao druge Rupe nego ovu kod Belizea
Prahistorijska Srpska baza...
Bolje mu je bilo da je nahranio djecu koja umiru od gladi.
A mozda se na dnu bas te rupe nalazi izvor neke neotkrivene energije koja bi se mogla iskoristiti za dobro cijelog covjecanstva? Uostalom, njegove pare, njegova stvar sta ce raditi sa njima. Boli te qratz.
Kad dobijes platu drugi put, nemoj slucajno da si kupovao cigare, pivu, hranu, nekakve slatkise, nego obavezno pola da si odnio gladnoj djeci i humanitarnim udruzenjima.