Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno koliko islamci mrze Indiju. Mrze iz dna duse i bez mjere jer se Indija nije dala islamizirati i odolila je islamskim hordama zla.
😂😂😂 zato su ostali firauni kao sto si i ti!
ja im ponosa....
Tek kad procitah do kraja skontah zasto je uopste ovo dospjelo u svjetsku javnost.
indija i cistoca :D nespojivo...
Nespojivo; ISLAM i - mir, pravna drzava, slobodni izbori, ekonomski progress, umjetnost, sport, postovanja prava drugih vjerski skupina, postovanje prava etnicki manjina, postovanje prava zena, cistoca i uredjenje zivotnog okolisa itd, itd ...
nespojiva ti je i mama bila sa turcinom pa su te opet nekako sklepali, sastavio ti ga murat mami sa guza iliti narodski receno zguza i eto te -- firaunce malo!
kad se sjetim našeg prljavog Sarajeva :(
@DarthBosniac1Invader koji dio od "kad se sjetim našeg prljavog Sarajeva :(" ne razumiješ?
@DarthBosniac1Invader pa, i kod nas bi trebala biti nacionalna vijest kad vidim kako ljudi samo bacaju smeće... pojede, popije, popuši se nešto i samo nonšalantno zafrljaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Ovim selom vladaju djevojke i djevojčice..." Eto zasto je tako cisto.
kod nas su sela ostala cista jer su svi sisli u gradove i drzavne institucije pa donijeli i smece sa sobom
Jasta, u mene komsija tacke istrese u rijeku i kaze odnijet ce. Jest moje selo cisto ali pitaj one nizvvodu.
@NekiCoek pih!
Kod nas smeca svuda ima, od gradova pa do prirode Stoka naucila da baca svuda gdje stigne