Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smijem ni zamisliti kolike su akcize na gorivo na Grenlandu kad su im putevi prva liga. Krajnje je vrijeme da i nama uvedu dodatne akcize na gorivo. Veće akcize, veće cijene goriva -> manje trošenja goriva, manje vozanja -> manje fukare na cesti, manje saobraćajnih nesreća, očuvaniji putevi.
Vratite nam zerinu, ova joj nije ni do koljena
putevi jesu losi ali ono sto meni licno smeta je dozvoljena brzina kroz naseljena mjesta i to jos gdje je krivudava cesta.... ne moze biti 70 mk/t na uskoj cest za planinu a kroz naselje gdje su kuce sa obje strane... valjda se zeli kompenzirati los put brzinom sto ne vodi dobrom...
uopce se ne razlikujemo od okruzenja, a u odnosu na svijet dobro kotiramo
Kako se ne razlikujemo? Hr i Slo su odlicno povezane autoputevima, koji su odlicno signalizirani i ocisceni. Kod nas mozes samo obicnom cestom, koju velikim djelom i ne ciste, vec pospu sljunak. Ne znas sta je gore.
Najveca opasnost u BiH je 10km za drugove policajce. Podnosljivo!
mislite u federaciji.
Naravno da su mislili u federaciji, neće valjda makadamske drumove ocjenjivati.
sta je sa zanom 😲
putevi su taman za konje .. šta him hvali?
@AQmegaReturn .. jesil poželio dlakavih jaja?
Šta kaže Wigemark
Čekajte dok se otvori VC, podići će se taj nivo.
mi to necemo docekati bar mi 50+