Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije cemo na Maldive moci nego u Hrvatsku
ja sam htio ove govdine na Maldive ali nisam ogao zbog korone,moze li bar jedna hevta gratis!?
Ako nekad u nocima nesanice pozelis da ti druga strana jastuka ne bude prazna sjeti se da postoji neko koji se sa tvojim likom uspavljuje i sapatom te priziva da prosetas kroz njegove snove.. Ako nekad pomislis da nemas nikoga da te saslusa i razumije...sjeti se nekog kome je tvoj glas najljepsa melodija......pa i onaj sa pocetka koji je svima bio cudan i parao usi.....meni je bio drag i mio..Cekam te u mom snu , nasem ...laka ti noc najjljepsa melodijo moja.
😞
😍🧚‍♀️💋❤
Turizam ne zvanicno unisten i nece dati da se ikad vise digne na noge.
Raj na zemlji. Da čovjek živi 200-300 godina pa da obiđe sve te ljepote.
Lijepo je putovati po svijetu, iako sreca ko sreca neovisi o lokaciji, putovanja mogu ublaziti simptome stresa, ali samo do neke granice.
Joj kad se stranacke unuke i unuci lansiraju na Maldive zimus, a pare od koruptivnih radnji stranaka se nakupile, te malo od hidrocentrale, te malo od prodanih drzavnih drva, pa bivse drzavne fabrike se prodale...duga zima ima da bude
Ja prvo odem u Sri Lanku, nakupujem pašteta i paradajza i onda pravac Maldivi.
Idem da se prijavim čim Zoravi položim sijeno!😂
Na Maldivima su mještani ove godine ganjali strance jer im se prebacivalo da šire zarazu. Čak ni oni koji su dugotrajno tamo nastanjeni nisu mogli u ambulantu. Bilo je bježanije ove godine sa Maldiva, iako od Turizma žive. Neće biti dugo turizma kao što je bilo.
i nama su lojalne nacionalne stranke pa staaaaa
Nisu prvi,u Turskoj to postoji već godinama
Ja sam svako ljeto na maldivima,prelijepi su...ponesem paradajza iz bašče,ovih Bajrinih pašteta naveliko nauzimam kupim šest hljebova...Šest dana budem,prelijepo
Šatro Maldivi!
Sto ovdje nema migranata
@Dritan071 Nemaju kome da uvaljuju maramice.
Treba uvesti i neki gratis za one nase sto za put na Maldive dignu kredit. Otplacuju par godina ali zato pljuste lajkovi na drustvenim mrezama.