Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije od ovih dana, nema snijega na Lukomiru jos, ovo su slike od 2020 godine.....
A nije ni zima. Zimi je tu metar snijega.
Ovdje treba parlamentarce smjestit tu im je prirodno stanište.
Necu vise da sutim,dosta sam sutila 😁 Prelijepo,divna nasa BiH.
Ima ovdje ljepote. Možda nekii tutorial od 100 dana, kroz 4 godišnja doba. Čak šta više, dobar test guma, ljetnih, zimski, nove i polovne odradit. Lijepo i potentno.
Dodjes gledas ,sutis i smrznes,al predivno nema sta😂
Cijelom svijetu je lijepo kad odu gore i vide,samo nasim ljudima nigdje nije lijepo. Pljuj svoje a velicaj tudje,bravo maloumnici
sve je super samo da put do gore poprave...
Toliko je dobro gore da su svi odavno pobjegli za Sarajevo
Magija stećka kad ga vidiš kako leži i "a se leži"! Vječni "kameni spavač"!
Samo što Lukomir nije bosansko selo nego hercegovačko. Lukomir je u Hercegovoni
Mislim da će se i Konjičani složiti da Lukomir po klimi i tradicionalnoj arhitekturi više pripada Bosni nego Hercegovini, bez obzira što je opština Konjic. Uostalom, oni za sebe kažu da su ono "i" u Bosni i Hercegovini.
Lukomir je mozda zimi i nekako Planinski biser a ljeti je Leglo Primitivizma i Krkanluka gdje se seljaci pokusavaju obogatiti za par mjeseci !
Ne pokusavaju se obogatiti nego pokusavaju zaraditi na SVOJOJ ZEMLJI, pi**a ti materina instagramska! Citav Lukomir selo je privatno vlasnistvo, imaju pravo da rade sta hoce na svom! Dodje englez iz Londona maksuz da ubere iz baste na Lukomiru luka, ostane fasciniran istorijom sela i dozivljajem, a tebi ne valja! Ovdje si samo ti primitivan i krkan, nemoj nikad vise da bi dosao!
Ne zna se sta je prljavije ljeti Lukomir ili Hrana u Lukomiru koja se sluzi ! Teferic samo jos Ringispil fali u sred sela Pogledaj kakva su sela po Planinama u Austriji Sloveniji Itd
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lukomir je lijep, ali nije magicno lijep. Ne tjerajte nas da vise vjerujemo vama nego svojim ocima.
Neki dan jaran krenuo u Lukomir završio u Kalinoviku . Život