Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika plava rupa krije taknu a neki dan bio članak da je Branson pronašao plastične boce na dnu...eto šta krije dno.
Ko ono ,tema za pismeni treba sastaviti gdje bi htjeli otići ,u nekom 6.,7.razredu osnovne ,men još nije štrihurano vrelo bosne a oni bi neke tamo Maldive da netnem na listu hehe,haj ono skoknulo se do Mostara i na Igman bile neke ekskurzije hahahahaha
Maldivi moji
Moscanica rijeka plemenita
Islam: -Dozvoljava robovlasništvo. -Dozvoljava porobit i silovat žene nemuslimanke. -Dozvoljava pedofiliju. -Kontradiktoran je sa naukom. -Nadmeće neravnopravnost prema ženama. -Nadmeće neravnopravnost prema onima koji nisu muslimani. -Kazna za napuštanje islama je smrt. Kršćanstvo: -Dozvoljava robovlasništvo. -Nadmeće neravnopravnost prema ženama. -Kontradiktorno je nuci i naučnim tvrdnjama. -Prećutno legalizovana pedofilija.
Rado bih ja vala, ali money money
Lijepa nasa planeta :)))
bas sam se pitala gdje ljetovati. evo ideja 😀😀
mislim da ce maldivi prevagnuti 😂