Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi od turista ne vidimo skoro nista - kad vam kazem!!! vecina njih konta kad dodje u BiH da mogu za 2 Eura po dana citav dan jest i pit. Ljudi, kad se oduzme domaca proizvodnja( pijaca), nase cijene su gore nego ove na zapadu! a turisi, vecina njih skrti do bola, kad vide das u cevapi na casrsiji skoro 4 Eura a ne 20 centi, kao sto su zamisljali, odu pa naruce sirnicu za tacno 1,25KM. Jos sebi umisle da su neko i nesto i tako se i ponasaju. Ako jos i popiju, ne mozes sa njima ostat! I na kraju oni nama pricaju kako se treba ponasat......ja ne kazem da kod njih nema mnogo stvari koje bolje funkcionisu nego kod nas. Ali imamo i mi nesto sto za sta oni i ne znaju. Samo sto mi svoje ne znamo cuvati, a kamoli pohvaliti pa nam svako moze svoje suplje pricat!
Lijepo je doci sa strane,pun para i posjetiti fasizmom podijeljeni Mostar npr,ali bi jos ljepse bilo da budu robovi BAkirovi i Covicevi 25 godina,pa da vide miline.
Evo, članak od prije nekoliko dana...samo malo drugačije sad napisan http://www.klix.ba/lifestyle/putovanja/bih-medju-deset-preporucenih-turistickih-destinacija-u-svijetu-za-2016-godinu/151028110
...............a za što ne treba novca.................. zato su i uvrstili .
Članak od prije par dana.
SUPER! KADA DRUGI TAKO KAZU.-NA NAMA JE, DA LIJEPO UGOSTIMO TURISTE.-MARKA PO MARKA.-NADATI SE BOLJEM.
I kako ti je u trećoj deceniji nade da će biti bolje, a bolje ne dolazi?
ma dodju ljudi u bosnu da se osisaju najedu poprave zube i to je njima sve bagatela a mi ostajemo da se koprcamo i prezivljavamo ne dolaze oni u bosnu sto imaju sta da vide
Bosanske ljepote
Znaci, preporucuju BH paradajz turistima!
Hajmo kokuzi u Bosnu, trosite svoju sicu tamo!
I mi gulimo paradajz gdje got dodemo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)