Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, nek i Bosna doživi taj bajk park!
e zato se dođe na vlašić, pa da vidite kako je intersantno i ljti,a ne samo zimi.
Prilikom mog jedinog boravka gore domoroci se potukli u kafani zbog prepirke ko je veći četnik. Srećom ima i drugih planina.
ne idi u Royal
Bježi ba, ovi će i svoje početi hapsiti ako vole zelenilo, a ne mene...
Ej momci, opušteno... Vi koji sjedite sad kući i mlatite praznu slamu ovde, vi koji do podne mrzite sebe a od podne cijeli svijet, ne uzbuđujte se mnogo, ovo ionako nije namjenjeno vama, vama niko ništa ne nudi, i ne obraća vam se... Nama ostalima će ionako biti bolje bez vas gore.
pa normalno da je namjenjeno vama ,djeci profitera ,hostaplera uhljpa od politicara itdd... tudje prokleto upamtite kad tad ,Citavu bih da preceslja ne moze naci 5% postenih ljudi koji su posle rata svojim rukama nesto postigli pokrenuli biznis ili nesto slicno .Znaci ni 5%. postena raja radi od zvjezde do zvjezde za 500 maraka